Een dierenarts

met een hart
voor jouw huisdier

Door onze passie voor huisdieren en diergeneeskunde staan wij garant voor de optimale verzorging voor je huisdier. Naast ons zorgaanbod geven we u ook steeds graag het nodige advies.

Dierenarts Eric

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de universiteit diergeneeskunde in Gent. Na mijn legerdienst ben ik in 1993 mijn eigen praktijk begonnen in Zelzate. Ondertussen heb ik al meer dan 30 jaar ervaring met de meest courante huisdieren. Bij mij komt je troetel steeds op de eerste plaats.

Dierenarts Erlijn

Afgestudeerd in 2017 aan de universiteit diergeneeskunde in Gent. Erlijn is al verscheidene jaren vol toewijding en met passie werkzaam in de praktijk. Samen zorgen we ervoor dat jullie lieverds de beste zorg krijgen die ze verdienen.

Dierenartsassistente Kelly

Al van kinds af aan gepassioneerd door dieren. Kelly helpt bij het reilen en zeilen van de praktijk. Ze assisteert bij consultaties en operaties, verzorgt de patiëntjes in de hospitalisatie en zorgt dat de administratie in orde blijft.

Onthaalmedewerker Nancy

Nancy is de echtgenote van Eric. Als zeer grote dierenliefhebber is zij een stille kracht achter de praktijk. Zij is ook de stem aan de telefoon om afspraken te maken en je verder op weg te helpen.

Over onze praktijk

Onze praktijk te Zelzate werd opgestart In 1993. Door de jaren heen hebben we ons meer gespecialiseerd in het welzijn van kleine huisdieren.

Dankzij het grote vertrouwen van de mensen, heeft onze praktijk een snelle groei meegemaakt waardoor we intussen bestaan uit een team van 4 gepassioneerde dierenliefhebbers.

Ons toegewijde team van ervaren dierenartsen staat klaar om je dier te ontvangen en de best mogelijke zorg te bieden. Of het nu gaat om preventieve controles, medische behandelingen of advies, bij ons staat de liefde voor dieren centraal.

Preventieve zorg is de sleutel tot een gezond en gelukkig leven voor je huisdier. Ons team staat klaar om je viervoeter te voorzien van de beste preventieve maatregelen, zoals vaccinaties, ontwormen, behandeling van vlooien en teken.

Goede tandverzorging is essentieel voor het welzijn van je huisdier. We bieden gespecialiseerde tandheelkundige zorg voor je viervoeter. Van routinecontroles tot professionele reinigingen streven we ernaar om het gebit van je huisdier gezond te houden.

Ons toegewijde team staat klaar om hoogwaardige vachtverzorging te bieden. Gespecialiseerde behandelingen kunnen hiervoor onder sedatie gebeuren. We streven ernaar om de vacht van je geliefde metgezel glanzend, gezond en vrij van ongemakken te houden.

Zorgvuldige en gespecialiseerde chirurgische ingrepen maken ook deel uit van ons zorgaanbod. Wij staan klaar om de beste zorg te bieden, van routine-ingrepen tot complexe operaties. We begrijpen de bezorgdheid rond chirurgische procedures en zorgen daarom steeds voor een veilige, geruststellende omgeving voor zowel jou als je geliefde huisdier.

We bieden echografische diagnostiek voor je huisdier, waardoor we een dieper inzicht krijgen in hun gezondheid. Met behulp van deze niet-invasieve methode streven we ernaar om nauwkeurige diagnoses te stellen en effectieve behandelplannen op te stellen.

Ons ervaren team maakt gebruik van radiografie als een krachtig instrument om verborgen gezondheidsproblemen te identificeren en effectieve behandelplannen te ontwikkelen. We beschikken over geavanceerde röntgentechnologie om een grondige en precieze diagnose te stellen.

De praktijk beschikt over moderne analysetoestellen waarmee bloed-, urine- en mestonderzoek per direct kan uitgevoerd worden. Tijdens de consultatie heb je meteen de resultaten en kunnen we sneller een gerichte behandeling opstarten.

We begrijpen dat gedragsproblemen bij huisdieren uitdagend kunnen zijn. Of het nu gaat om angst, agressie, of andere gedragsuitdagingen, wij streven ernaar om op maat gemaakt advies te geven om een harmonieuze relatie tussen je en je metgezel te bevorderen.

Goede voeding vormt de basis voor de gezondheid en vitaliteit. We adviseren je graag over de juiste voeding die aansluit bij de specifieke behoeften van je huisdier. Of het nu gaat om dieetvoeding, onderhoudsvoeding, of speciale voedingsbehoeften, wij streven ernaar om samen met jou de optimale voedingsstrategie te vinden.

Contacteer ons